035 60 127 15|info@schildersbedrijfmulder.nl
Onderhoud

Onderhoud

Schilderwerk

Schilderwerk

Over ons

Schildersbedrijf J. Mulder & Zn. bestaat sinds 2019 zestig jaar! Zoon Henri nam het bedrijf op 1 januari 2000 over van zijn vader. Op natuurlijke wijze rolt hij het vak in. Tijdens de schoolvakanties verdient hij graag een zakcentje bij en gaat natuurlijk met z'n pa mee. Na afronding van de schildersopleiding van het NIMETO in 1986 werkt Henri fulltime mee. Henri vindt vooral het feit dat het werk altijd resultaat oplevert mooi. 'Als wij geweest zijn, is iets weer fris en nieuw. Daar help je mensen echt mee.'

Hij belooft echter geen dingen die hij niet waar kan maken. Van een oude vervallen boerderij kun je immers geen nieuw paleis maken. Degelijk werk is wel wat kan worden verwacht. Eerlijkheid en transparantie. Verder korte lijnen en een vertrouwd aanspreekpunt. En natuurlijk een berg ervaring in alles wat het schilderwerk behelst. Van binnen- en buitenschilderwerk tot behangklussen en van spuitwerk voor de grote oppervlakten als plafonds en muren tot het spuiten van houten plafonds en ramen en deuren. Schildersbedrijf J. Mulder & Zn. werkt samen met een vast team van zzp'-ers die kunnen worden ingezet als dit nodig is.

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op.

Contact

Schildersbedrijf Mulder
Walraven van Hallhof 2
3762 XP Soest

035 60 127 15
info@schildersbedrijfmulder.nl

Schilderwerk

Met Schildersbedrijf J. Mulder & Zn. kiest u voor 60 jaar ervaring in binnen- en buitenschilderwerk, behangklussen en spuitwerk.